In de afgelopen 12 maanden heeft alleen Peugeot beter gepresteerd dan Daimler binnen het aandelenuniversum van de bank.

Voor Daimler heeft zij een schatting voor de fair value van 71 dollar. ABN ziet dan ook weinig opwaarts potentieel, met een maximum van 2 procent voor de aandelen.

Na de sterke koersontwikkeling van het autobedrijf, vindt men het tijd om wat winst te nemen. De aandelen handelen tegen een koers-winstverhouding van 11,6x.

Dit is een premie van 10% in vergelijking met de brede autosector. Op dit moment ziet ABN Amro meer opwaarts potentieel in aandelen van Fiat (Kopen), Ford (Kopen) en General Motors (Kopen).

In de afgelopen 12 maanden heeft alleen Peugeot beter gepresteerd dan Daimler binnen het aandelenuniversum van de bank. Voor Daimler heeft zij een schatting voor de fair value van 71 dollar. ABN ziet dan ook weinig opwaarts potentieel, met een maximum van 2 procent voor de aandelen. Na de sterke koersontwikkeling van het autobedrijf, vindt men het tijd om wat winst te nemen. De aandelen handelen tegen een koers-winstverhouding van 11,6x. Dit is een premie van 10% in vergelijking met de brede autosector. Op dit moment ziet ABN Amro meer opwaarts potentieel in aandelen van Fiat (Kopen), Ford (Kopen) en General Motors (Kopen).