Het bedrijf bevestigde de verwachtingen voor het bedrijfsresultaat (EBIT) voor 2013. Daimler is op dit moment aantrekkelijk gewaardeerd met een korting van 25% ten opzichte van de schatting van ABN Amro voor de fair value van EUR 71 per aandeel.

Het bedrijf gaat er van uit dat het resultaat onder het niveau van vorig jaar zal uitkomen. Dit betekent volgens het management ook dat de resultaten in de tweede helft van het jaar significant zullen verbeteren ten opzichte van het eerste halfjaar.

De progressie van het bedrijfsresultaat (EBIT) in 2013 wordt vooral gedreven door marge-erosie van verschillende lanceringen van nieuwe wagens in de eerste helft van 2013, met een betere verwachting voor de productie-efficiëntie in het tweede halfjaar. Het koopadvies blijft staan.

Het bedrijf bevestigde de verwachtingen voor het bedrijfsresultaat (EBIT) voor 2013. Daimler is op dit moment aantrekkelijk gewaardeerd met een korting van 25% ten opzichte van de schatting van ABN Amro voor de fair value van EUR 71 per aandeel. Het bedrijf gaat er van uit dat het resultaat onder het niveau van vorig jaar zal uitkomen. Dit betekent volgens het management ook dat de resultaten in de tweede helft van het jaar significant zullen verbeteren ten opzichte van het eerste halfjaar. De progressie van het bedrijfsresultaat (EBIT) in 2013 wordt vooral gedreven door marge-erosie van verschillende lanceringen van nieuwe wagens in de eerste helft van 2013, met een betere verwachting voor de productie-efficiëntie in het tweede halfjaar. Het koopadvies blijft staan.