De VS krijgen van Dagong Global Credit Rating nog een rating AA, wat twee streepjes minder is dan de top rating. Wie is Dagong Global Credit Rating? Een Chinees ratinghuis dat de pretentie heeft om de hegemonie van de grote drie te doorbreken.

Dagong Global Credit Rating merkt dat de drie vermelde collega's er zich totaal geen rekenschap geven van de puinhoop waar de Amerikaanse financiën in zijn beland. Een alien zou volgens Dagong na een inspectie van de boeken de voorkeur geven aan Indonesisch boven Amerikaans schuldenpapier.

Hetzelfde geldt overigens ook voor Japan, dat een demografische tijdbom is, voor Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en voor andere landen.

Objectief gezien zouden de kredietratings van deze landen stuk voor stuk worden verlaagd, aldus nog Dagong.

Dagong topman Guan Jianzhong merkt op dat alle grote ratinghuizen alle crisissen van de afgelopen jaren compleet hebben gemist.

Omdat de ratinghuizen niets hebben zien gebeuren, heeft trouwens de Griekse begrotingscrisis kunnen plaatsvinden.

De VS krijgen van Dagong Global Credit Rating nog een rating AA, wat twee streepjes minder is dan de top rating. Wie is Dagong Global Credit Rating? Een Chinees ratinghuis dat de pretentie heeft om de hegemonie van de grote drie te doorbreken. Dagong Global Credit Rating merkt dat de drie vermelde collega's er zich totaal geen rekenschap geven van de puinhoop waar de Amerikaanse financiën in zijn beland. Een alien zou volgens Dagong na een inspectie van de boeken de voorkeur geven aan Indonesisch boven Amerikaans schuldenpapier. Hetzelfde geldt overigens ook voor Japan, dat een demografische tijdbom is, voor Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en voor andere landen. Objectief gezien zouden de kredietratings van deze landen stuk voor stuk worden verlaagd, aldus nog Dagong. Dagong topman Guan Jianzhong merkt op dat alle grote ratinghuizen alle crisissen van de afgelopen jaren compleet hebben gemist. Omdat de ratinghuizen niets hebben zien gebeuren, heeft trouwens de Griekse begrotingscrisis kunnen plaatsvinden.