Hans Olsen, chief investment officer voor de beide Americas bij Barclays Wealth, verwacht voor 2014 een meer gesynchroniseerd economisch groeiverhaal, waarbij elke van de belangrijke economische regio's een positieve BBP-groei zal kunnen laten optekenen.

Anderzijds bestaat wel het risico dat de volatiliteit zal toenemen en dat de returns minder hoog zullen zijn als in het afgelopen jaar het geval was. De Stoxx 600 Europe Index is dit jaar met meer dan 15% geschreven en het lijkt onwaarschijnlijk dat een dergelijke prestatie in het nieuwe jaar geëvenaard kan worden.

Hans Olsen, chief investment officer voor de beide Americas bij Barclays Wealth, verwacht voor 2014 een meer gesynchroniseerd economisch groeiverhaal, waarbij elke van de belangrijke economische regio's een positieve BBP-groei zal kunnen laten optekenen. Anderzijds bestaat wel het risico dat de volatiliteit zal toenemen en dat de returns minder hoog zullen zijn als in het afgelopen jaar het geval was. De Stoxx 600 Europe Index is dit jaar met meer dan 15% geschreven en het lijkt onwaarschijnlijk dat een dergelijke prestatie in het nieuwe jaar geëvenaard kan worden.