Zoals eerder aangekondigd door Febiac, zou de Belgische automarkt een daling met 10 tot 20% moeten kennen in vergelijking met 2008. In deze context streeft D'Ieteren Auto zijn doelstelling na van een continue vooruitgang van zijn marktaandeel.

De nieuwe Golf, die in october 2008 werd geïntroduceerd, zal daar aan bijdragen. De modellen die in 2009 geïntroduceerd of vernieuwd zullen zijn, zijn de VW Polo, Audi A5 Sportback en Cabriolet, Audi S4, New Seat Ibiza Ecomotive, Seat Exeo, Skoda Yeti en Porsche Panamera.

Er zullen extra inspanningen gemaakt worden in het beheersen van de kosten en van het aangewende kapitaal.

Zoals eerder aangekondigd door Febiac, zou de Belgische automarkt een daling met 10 tot 20% moeten kennen in vergelijking met 2008. In deze context streeft D'Ieteren Auto zijn doelstelling na van een continue vooruitgang van zijn marktaandeel. De nieuwe Golf, die in october 2008 werd geïntroduceerd, zal daar aan bijdragen. De modellen die in 2009 geïntroduceerd of vernieuwd zullen zijn, zijn de VW Polo, Audi A5 Sportback en Cabriolet, Audi S4, New Seat Ibiza Ecomotive, Seat Exeo, Skoda Yeti en Porsche Panamera.Er zullen extra inspanningen gemaakt worden in het beheersen van de kosten en van het aangewende kapitaal.