Met interesse zal op de markten worden uitgekeken naar de publicatie van de Europese inflatie op maandag, nadat vanmiddag de Duitse inflatie over juni zal bekend werd gemaakt. Dit vooral met het oog op de bijeenkomst van de Europese Centrale Bank op donderdag en de uitspraken die zij erover zullen doen.

De week wordt volgende vrijdag afgesloten met de cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt over juni. De verwachtingen voor de groei van de werkgelegenheid zijn hooggespannen met een verwachte stijging van meer dan 200.000 banen, aldus nog ABN Amro.

Met interesse zal op de markten worden uitgekeken naar de publicatie van de Europese inflatie op maandag, nadat vanmiddag de Duitse inflatie over juni zal bekend werd gemaakt. Dit vooral met het oog op de bijeenkomst van de Europese Centrale Bank op donderdag en de uitspraken die zij erover zullen doen. De week wordt volgende vrijdag afgesloten met de cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt over juni. De verwachtingen voor de groei van de werkgelegenheid zijn hooggespannen met een verwachte stijging van meer dan 200.000 banen, aldus nog ABN Amro.