Belron (voertuigbeglazing) zag de omzet met 17% aandikken, zo merkte SG Private Banking op. Dit is deels te danken aan overnames, maar ook organisch groeide de omzet met 12%.

De koers van Avis Europe verzesvoudigde van op het dieptepunt in januari. De participatie in de Britse autoverhuurder is echter te verwaarlozen in het geheel.

Volgens SG Private Banking zal D'Ieteren op termijn uit de autoverhuurder stappen, terwijl de groep volledig eigenaar zal worden van Belron. Voor het volledige jaar rekent de groep op een 15% lagere courante winst vóór belastingen.

D'Ieteren is volgens SG Private Banking koopwaardig met een koersdoel van 165 EUR.

Belron (voertuigbeglazing) zag de omzet met 17% aandikken, zo merkte SG Private Banking op. Dit is deels te danken aan overnames, maar ook organisch groeide de omzet met 12%. De koers van Avis Europe verzesvoudigde van op het dieptepunt in januari. De participatie in de Britse autoverhuurder is echter te verwaarlozen in het geheel. Volgens SG Private Banking zal D'Ieteren op termijn uit de autoverhuurder stappen, terwijl de groep volledig eigenaar zal worden van Belron. Voor het volledige jaar rekent de groep op een 15% lagere courante winst vóór belastingen. D'Ieteren is volgens SG Private Banking koopwaardig met een koersdoel van 165 EUR.