Op het vlak van bedrijfsresultaten beleven we een rustige periode, maar vanmorgen waren er toch nog de cijfers van de Britse distributieketen Tesco. Die resultaten vielen tegen, onder andere als gevolg van een afname van de vraag.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. De koers van D'Ieteren stijgt fors in reactie op het bericht over de verkoop van het belang in Avis. De deal die Tessenderlo vanmorgen aankondigde, heeft per saldo minder invloed op de koers.

Op het vlak van bedrijfsresultaten beleven we een rustige periode, maar vanmorgen waren er toch nog de cijfers van de Britse distributieketen Tesco. Die resultaten vielen tegen, onder andere als gevolg van een afname van de vraag. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een half procent. De koers van D'Ieteren stijgt fors in reactie op het bericht over de verkoop van het belang in Avis. De deal die Tessenderlo vanmorgen aankondigde, heeft per saldo minder invloed op de koers.