Op de Brusselse beurs moet D'Ieteren in reactie op de gisterenavond gepubliceerde cijfers meer dan 3% inleveren.

President van de Europese Commissie Jose Manuel Barroso waarschuwde vanmorgen dat Europa niet mag toegeven aan populisme.

Algemeen wordt de uitslag van de Italiaanse verkiezingen beschouwd als een afwijzing van de besparingspolitie van de regering Monti.

Volgens Barroso mag de verkiezingsuitslag in één land niet worden beschouwd als richtinggevend voor andere landen. Bovendien mag de economische politiek van de eurozone niet gebouwd zijn op gebeurtenissen die zich op korte termijn voordoen.

Op de Brusselse beurs moet D'Ieteren in reactie op de gisterenavond gepubliceerde cijfers meer dan 3% inleveren. President van de Europese Commissie Jose Manuel Barroso waarschuwde vanmorgen dat Europa niet mag toegeven aan populisme. Algemeen wordt de uitslag van de Italiaanse verkiezingen beschouwd als een afwijzing van de besparingspolitie van de regering Monti. Volgens Barroso mag de verkiezingsuitslag in één land niet worden beschouwd als richtinggevend voor andere landen. Bovendien mag de economische politiek van de eurozone niet gebouwd zijn op gebeurtenissen die zich op korte termijn voordoen.