Bank Degroof geeft aan D'Ieteren goed standhield en de verkopen maar met 6,10% zag dalen. Het marktaandeel van het bedrijf kwam daarmee uit op 21,30%. Voor het volledige jaar wordt uitgegaan van een terugval in de verkopen met 20%. Het koopadvies en het koersdoel blijven vanwege de waardering evenwel gehandhaafd.

KBC Securities bevestigde eveneens dat D'Ieteren in een krimpende markt zijn marktaandeel kon opdrijven. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met de opmerking dat het aandeel duidelijk oververkocht is.

Bank Degroof geeft aan D'Ieteren goed standhield en de verkopen maar met 6,10% zag dalen. Het marktaandeel van het bedrijf kwam daarmee uit op 21,30%. Voor het volledige jaar wordt uitgegaan van een terugval in de verkopen met 20%. Het koopadvies en het koersdoel blijven vanwege de waardering evenwel gehandhaafd. KBC Securities bevestigde eveneens dat D'Ieteren in een krimpende markt zijn marktaandeel kon opdrijven. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met de opmerking dat het aandeel duidelijk oververkocht is.