Bank Degroof publiceerde een rapport naar aanleiding van de publicatie van de nieuwste cijfers over de verkopen van nieuwe wagens in België. Het aandeel D'Ieteren publiceert momenteel op 7.2x FY14 EV/EBITDA(adj) en tevens op 12.7x FY14. Op basis van deze waardering is het aandeel zeker niet superaantrekkelijk gewaardeerd.

De winstverwachtingen kunnen naar boven aangepast worden wanneer de marges van Belron verbeteren in de richting van hun historisch gemiddelde, maar momenteel is er weinig visibiliteit of en wanneer dit zal gebeuren. Volgens Bank Degroof is het aandeel momenteel aantrekkelijk gewaardeerd.

Bank Degroof publiceerde een rapport naar aanleiding van de publicatie van de nieuwste cijfers over de verkopen van nieuwe wagens in België. Het aandeel D'Ieteren publiceert momenteel op 7.2x FY14 EV/EBITDA(adj) en tevens op 12.7x FY14. Op basis van deze waardering is het aandeel zeker niet superaantrekkelijk gewaardeerd. De winstverwachtingen kunnen naar boven aangepast worden wanneer de marges van Belron verbeteren in de richting van hun historisch gemiddelde, maar momenteel is er weinig visibiliteit of en wanneer dit zal gebeuren. Volgens Bank Degroof is het aandeel momenteel aantrekkelijk gewaardeerd.