Vanmorgen was er nieuws van Kinepolis, dat een stock split aankondigde in de verhouding van vijf nieuwe aandelen voor én oud, maar ook D'Ieteren pakte uit met een persbericht. Dankzij dit bericht is D'Ieteren ook de enige opvallende stijger op de Brusselse beurs

D'Ieteren heeft namelijk een principeakkoord ondertekend voor de overname van de concessies van de merken Volkswagen, Audi en Seat van de groep Claessens in Wilrijk en voor de verwerving van een meerderheidsparticipatie in de concessies van de merken Volkswagen, Audi en ¦koda van de groep ACM in Mechelen.

Vanmorgen was er nieuws van Kinepolis, dat een stock split aankondigde in de verhouding van vijf nieuwe aandelen voor én oud, maar ook D'Ieteren pakte uit met een persbericht. Dankzij dit bericht is D'Ieteren ook de enige opvallende stijger op de Brusselse beurs D'Ieteren heeft namelijk een principeakkoord ondertekend voor de overname van de concessies van de merken Volkswagen, Audi en Seat van de groep Claessens in Wilrijk en voor de verwerving van een meerderheidsparticipatie in de concessies van de merken Volkswagen, Audi en ¦koda van de groep ACM in Mechelen.