Zoals verwacht werd het resultaat van het eerste halfjaar bij D'Ieteren beïnvloed door het begin van het jaar dat bij Belron gekenmerkt werd door bijzonder ongunstige weersomstandigheden in Europa, waarvan het effect niet gecompenseerd kon worden door een bijzonder strenge winter in de Verenigde Staten.

Bij D'Ieteren Auto is het resultaat vergelijkbaar met vorig jaar, aangezien een licht beter mix en lagere kosten het lager verkoopvolume gedeeltelijk compenseerden. Voor het hele jaar 2014 verwacht het bedrijf dan ook nog steeds een daling van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, met ongeveer 10 % ten opzichte van 2013.

Zoals verwacht werd het resultaat van het eerste halfjaar bij D'Ieteren beïnvloed door het begin van het jaar dat bij Belron gekenmerkt werd door bijzonder ongunstige weersomstandigheden in Europa, waarvan het effect niet gecompenseerd kon worden door een bijzonder strenge winter in de Verenigde Staten. Bij D'Ieteren Auto is het resultaat vergelijkbaar met vorig jaar, aangezien een licht beter mix en lagere kosten het lager verkoopvolume gedeeltelijk compenseerden. Voor het hele jaar 2014 verwacht het bedrijf dan ook nog steeds een daling van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, met ongeveer 10 % ten opzichte van 2013.