Van grote bewegingen was echter nergens sprake. D'Ieteren reageerde negatief op de publicatie van zwakke verkoopcijfers in de autosector.

Het analistenteam van ING publiceerde vanmorgen een rapport over dit bedrijf met als conclusie dat er geen katalysator is die de koers kan doen stijgen.

Daarom krijgt D'Ieteren slechts een neutraal advies. De Zwitserse beurs bleef gisteren gesloten en had dus nog iets goed te maken. Vandaag werd flink hoger gesloten, met stevige winsten voor aandelen als UBS en Richemont. Credit Suisse verhoogde het advies voor Alcatel.

Van grote bewegingen was echter nergens sprake. D'Ieteren reageerde negatief op de publicatie van zwakke verkoopcijfers in de autosector. Het analistenteam van ING publiceerde vanmorgen een rapport over dit bedrijf met als conclusie dat er geen katalysator is die de koers kan doen stijgen. Daarom krijgt D'Ieteren slechts een neutraal advies. De Zwitserse beurs bleef gisteren gesloten en had dus nog iets goed te maken. Vandaag werd flink hoger gesloten, met stevige winsten voor aandelen als UBS en Richemont. Credit Suisse verhoogde het advies voor Alcatel.