D&B: "De verschillen tussen de verschillende landen zijn evenwel enorm. In 17 landen, waaronder Letland, Litouwen en Polen, wordt er een groei verwacht terwijl de economie in 9 landen zal krimpen. Vooral voor Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Spanje en Griekenland - dat het lijstje afsluit - zijn de vooruitzichten somber."

Als gevolg van deze recessie waarschuwt D&B voor een verslechtering van het betalingsgedrag van de ondernemingen uit de eurozone.

D&B raadt dan ook aan om het betalingsgedrag van de zakenpartners uit de crisislanden nauwlettend in het oog te houden en waar nodig maatregelen te nemen, zoals het terugschroeven van de betalingstermijnen.

D&B: "De verschillen tussen de verschillende landen zijn evenwel enorm. In 17 landen, waaronder Letland, Litouwen en Polen, wordt er een groei verwacht terwijl de economie in 9 landen zal krimpen. Vooral voor Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Spanje en Griekenland - dat het lijstje afsluit - zijn de vooruitzichten somber." Als gevolg van deze recessie waarschuwt D&B voor een verslechtering van het betalingsgedrag van de ondernemingen uit de eurozone. D&B raadt dan ook aan om het betalingsgedrag van de zakenpartners uit de crisislanden nauwlettend in het oog te houden en waar nodig maatregelen te nemen, zoals het terugschroeven van de betalingstermijnen.