Cyprus wil het reddingsplan dus herzien, maar staat daarin niet alleen. Griekenland zal als volgende aan de beurt zijn. Dat land heeft namelijk nog maar eens groot gat ontdekt, gat dat de Grieken onmogelijk op eigen krachten kunnen vullen. Hulp van buitenaf is dus noodzakelijk.

Ditmaal betreft geen overheidsdienst die te veel geld heeft uitgegeven, maar wel de grootste gezondheidsverstrekker EOPYY. Het gat bij deze gezondheidsverstrekker wordt op 1,20 miljard euro geraamd. Pikant detail: het gat zal binnen een maand gedelgd moeten worden. Er is dus haast bij.

Cyprus wil het reddingsplan dus herzien, maar staat daarin niet alleen. Griekenland zal als volgende aan de beurt zijn. Dat land heeft namelijk nog maar eens groot gat ontdekt, gat dat de Grieken onmogelijk op eigen krachten kunnen vullen. Hulp van buitenaf is dus noodzakelijk. Ditmaal betreft geen overheidsdienst die te veel geld heeft uitgegeven, maar wel de grootste gezondheidsverstrekker EOPYY. Het gat bij deze gezondheidsverstrekker wordt op 1,20 miljard euro geraamd. Pikant detail: het gat zal binnen een maand gedelgd moeten worden. Er is dus haast bij.