In Brussel moet het volatiele ThromboGenics ongeveer 2% prijsgeven. De euro is nog steeds goed op koers.

De Cypriotische minister van Financiën Michael Sarris bezoekt vandaag Moskou, wat de speculatie voedt dat Cyprus in Rusland steun gaat zoeken voor een alternatief reddingsplan.

Veel geld op de Cypriotische banken is eigendom van Russische oligarchen en zelfs maffiamensen.

Naar verluidt zouden alle vliegtuigtickets op de lijn Moskou-Nicosia zijn geboekt door Russen die ongerust zijn over wat er met hun geld te gebeuren staat.

In Europa leeft de vrees dat Cyprus uiteindelijk een vazalstaat van Rusland dreigt te worden wanneer Moskou daadwerkelijk met geld over de brug komt.

In Brussel moet het volatiele ThromboGenics ongeveer 2% prijsgeven. De euro is nog steeds goed op koers. De Cypriotische minister van Financiën Michael Sarris bezoekt vandaag Moskou, wat de speculatie voedt dat Cyprus in Rusland steun gaat zoeken voor een alternatief reddingsplan. Veel geld op de Cypriotische banken is eigendom van Russische oligarchen en zelfs maffiamensen. Naar verluidt zouden alle vliegtuigtickets op de lijn Moskou-Nicosia zijn geboekt door Russen die ongerust zijn over wat er met hun geld te gebeuren staat. In Europa leeft de vrees dat Cyprus uiteindelijk een vazalstaat van Rusland dreigt te worden wanneer Moskou daadwerkelijk met geld over de brug komt.