GdF Suez was de sterkste stijger binnen de BEL 20, terwijl Solvay terrein moest prijsgeven. Uiteraard blijft Cyprus een factor die het sentiment op de beurs blijft bepalen. Het eiland krijgt van Europa nog welgeteld vier dagen om een oplossing te vinden voor goedkeuring van het reddingsplan.

De gesprekken met Rusland zouden tot dusver nog niets opgeleverd hebben, blijkbaar heeft niemand veel goesting op de Russische criminele fondsen te garanderen.

Het kunnen zodoende nog een paar koortsige dagen worden in afwachting dat de financiële markten maandag weer openen.

GdF Suez was de sterkste stijger binnen de BEL 20, terwijl Solvay terrein moest prijsgeven. Uiteraard blijft Cyprus een factor die het sentiment op de beurs blijft bepalen. Het eiland krijgt van Europa nog welgeteld vier dagen om een oplossing te vinden voor goedkeuring van het reddingsplan. De gesprekken met Rusland zouden tot dusver nog niets opgeleverd hebben, blijkbaar heeft niemand veel goesting op de Russische criminele fondsen te garanderen. Het kunnen zodoende nog een paar koortsige dagen worden in afwachting dat de financiële markten maandag weer openen.