Algemeen is er nu het besef dat wanneer er een crisissituatie ontstaat de politici niet zullen aarzelen om de hand te leggen op alles wat ze te pakken krijgen.

Forbes verwacht dat we in de toekomst meer van hetzelfde te zien zullen krijgen, de spaarders zullen dus opgejaagd wild worden.

Dat betekent dat het minste alarmsignaal kan volstaan om iedereen te doen panikeren, met onvermijdelijk een bank run tot gevolg.

Banken kunnen nu het geld van hun klanten aanslaan om de verliezen geleden op mislukte speculaties te recupereren, een situatie die op zijn zachtst gezegd ongezond kan worden genoemd.

Algemeen is er nu het besef dat wanneer er een crisissituatie ontstaat de politici niet zullen aarzelen om de hand te leggen op alles wat ze te pakken krijgen. Forbes verwacht dat we in de toekomst meer van hetzelfde te zien zullen krijgen, de spaarders zullen dus opgejaagd wild worden. Dat betekent dat het minste alarmsignaal kan volstaan om iedereen te doen panikeren, met onvermijdelijk een bank run tot gevolg. Banken kunnen nu het geld van hun klanten aanslaan om de verliezen geleden op mislukte speculaties te recupereren, een situatie die op zijn zachtst gezegd ongezond kan worden genoemd.