Tijdens het weekend werd het spel hard gespeeld. De Cypriotische minister van Financiën kwam met lege handen terug uit het Kremlin, zodat van plan B uiteindelijk niets in huis kwam. De gemoederen laaiden hoog op, in zoverre zelfs dat een meeting van de Eurogroup moest worden uitgesteld.

Cyprus zal uiteindelijk deels terug moeten naar plan A, wat inhoudt dat de depositohouders deels mee zullen opdraaien voor het reddingsplan. Bovendien zal Laiki Bank niet langer meer de hand boven het hoofd worden gehouden.

Tijdens het weekend werd het spel hard gespeeld. De Cypriotische minister van Financiën kwam met lege handen terug uit het Kremlin, zodat van plan B uiteindelijk niets in huis kwam. De gemoederen laaiden hoog op, in zoverre zelfs dat een meeting van de Eurogroup moest worden uitgesteld. Cyprus zal uiteindelijk deels terug moeten naar plan A, wat inhoudt dat de depositohouders deels mee zullen opdraaien voor het reddingsplan. Bovendien zal Laiki Bank niet langer meer de hand boven het hoofd worden gehouden.