Hari Tsoukas, professor aan de Warwick Business School in Coventry, denkt dat de werkloosheid in eerste instantie kan verdubbelen. Daardoor zou de werkloosheidsgraad oplopen tot 30%, met een jeugdwerkloosheid die nog veel hoger zou uitkomen.

Volgens Tsoukas hoeven we er niet aan te twijfelen dat Cyprus een bijzonder moeilijke periode tegemoet gaat. Het eiland dreigt een andere versie van Ierland of Griekenland, die toevallig of niet ook twee eilanden zijn. Economisch herstel zal pas in het volgend decennium kunnen herstellen.

Hari Tsoukas, professor aan de Warwick Business School in Coventry, denkt dat de werkloosheid in eerste instantie kan verdubbelen. Daardoor zou de werkloosheidsgraad oplopen tot 30%, met een jeugdwerkloosheid die nog veel hoger zou uitkomen. Volgens Tsoukas hoeven we er niet aan te twijfelen dat Cyprus een bijzonder moeilijke periode tegemoet gaat. Het eiland dreigt een andere versie van Ierland of Griekenland, die toevallig of niet ook twee eilanden zijn. Economisch herstel zal pas in het volgend decennium kunnen herstellen.