Het is nu wachten op de heropening van de Cypriotische banken, die volgens de planning morgen zou moeten gebeuren. Volgens minister van Financiën Michael Sarris zullen de banken wel degelijk morgenvroeg opnieuw hun deuren openen. Er is speciale bewaking voorzien om een bankrun te voorkomen.

Het personeel van de bank krijgt inmiddels een spoedcursus omgaan met lastige klanten. Toch is ook de ontevredenheid bij het bankpersoneel erg groot, veel jobs zullen verloren gaan. Er mogen daarom nog demonstraties van (ex-)bankmedewerkers mogen worden verwacht.

Het is nu wachten op de heropening van de Cypriotische banken, die volgens de planning morgen zou moeten gebeuren. Volgens minister van Financiën Michael Sarris zullen de banken wel degelijk morgenvroeg opnieuw hun deuren openen. Er is speciale bewaking voorzien om een bankrun te voorkomen. Het personeel van de bank krijgt inmiddels een spoedcursus omgaan met lastige klanten. Toch is ook de ontevredenheid bij het bankpersoneel erg groot, veel jobs zullen verloren gaan. Er mogen daarom nog demonstraties van (ex-)bankmedewerkers mogen worden verwacht.