Over Cyprus bestaat de grootste mogelijke onzekerheid. De Cypriotische minister van Financiën is vandaag in Moskou gaan onderhandelen over een alternatieve manier om het reddingsplan voor het eiland goedgekeurd te krijgen. Voorlopig zijn er nog geen concrete resultaten van die onderhandelingen bekend.

De Cypriotische banken blijven dicht tot dinsdag, zo werd inmiddels bekendgemaakt. Men wil op die manier voorkomen dat er een bank run komt. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al vast laten weten dat de banken hoe dan ook een steentje zullen moeten bijdragen aan de redding van het land.

Over Cyprus bestaat de grootste mogelijke onzekerheid. De Cypriotische minister van Financiën is vandaag in Moskou gaan onderhandelen over een alternatieve manier om het reddingsplan voor het eiland goedgekeurd te krijgen. Voorlopig zijn er nog geen concrete resultaten van die onderhandelingen bekend. De Cypriotische banken blijven dicht tot dinsdag, zo werd inmiddels bekendgemaakt. Men wil op die manier voorkomen dat er een bank run komt. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al vast laten weten dat de banken hoe dan ook een steentje zullen moeten bijdragen aan de redding van het land.