Economen vragen zich af wat die troika zal doen wanneer een groot land in problemen dreigt te raken. Cyprus, dat goed is voor amper 0,20% van het Europees BBP, werd van het kastje naar de muur gestuurd, waarbij de troika zelf de bal maar voor zich uit blijft schoppen.

De belangrijkste slachtoffers van de hele affaire zijn de Cyprioten zelf, die inmiddels de wanhoop nabij zijn. Europa is er op geen enkel moment in geslaagd de inwoners van het land enige hoop op een betere toekomst te geven. De toekomst voor Cyprus ziet er nu inktzwart uit.

Economen vragen zich af wat die troika zal doen wanneer een groot land in problemen dreigt te raken. Cyprus, dat goed is voor amper 0,20% van het Europees BBP, werd van het kastje naar de muur gestuurd, waarbij de troika zelf de bal maar voor zich uit blijft schoppen. De belangrijkste slachtoffers van de hele affaire zijn de Cyprioten zelf, die inmiddels de wanhoop nabij zijn. Europa is er op geen enkel moment in geslaagd de inwoners van het land enige hoop op een betere toekomst te geven. De toekomst voor Cyprus ziet er nu inktzwart uit.