Op de Infosecurity Europe conferentie in Londen waarschuwde Oerting dat het gevaar voor cybercrime niet onderschat mag worden. Door het plegen van daden die alleen maar als oorlogshandelingen bestempeld kunnen worden, zou de Europese economie grote schade toegebracht worden.

Oerting noemde geen namen, maar algemeen wordt aangenomen dat hij een beschuldigende vinger uitstak richting Rusland. Ook over de aard van de feiten wou de Deen niet veel meer zeggen, zodat we in het duister blijven tasten op welke manier de cybercriminelen de Europese economie kunnen schaden.

Op de Infosecurity Europe conferentie in Londen waarschuwde Oerting dat het gevaar voor cybercrime niet onderschat mag worden. Door het plegen van daden die alleen maar als oorlogshandelingen bestempeld kunnen worden, zou de Europese economie grote schade toegebracht worden. Oerting noemde geen namen, maar algemeen wordt aangenomen dat hij een beschuldigende vinger uitstak richting Rusland. Ook over de aard van de feiten wou de Deen niet veel meer zeggen, zodat we in het duister blijven tasten op welke manier de cybercriminelen de Europese economie kunnen schaden.