De voorwaarden van het bod zijn vervuld en dit is nu onvoorwaardelijk. De aandeelhouders die hun aandelen in het bod hebben ingebracht zullen betaald worden op 28 juni 2013.

Volgend op het bod, heeft Cyber Media Group S.A. aan NYSE Euronext Brussels gevraagd om over te gaan tot de schrapping van de beursnotering van de aandelen van Proximedia op de Vrije Markt van Euronext Brussels, zoals dit voorzien was in de prospectus.

De heropening van het bod kadert dus eveneens in de toepassing van artikel 35, 2° van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007.

De voorwaarden van het bod zijn vervuld en dit is nu onvoorwaardelijk. De aandeelhouders die hun aandelen in het bod hebben ingebracht zullen betaald worden op 28 juni 2013. Volgend op het bod, heeft Cyber Media Group S.A. aan NYSE Euronext Brussels gevraagd om over te gaan tot de schrapping van de beursnotering van de aandelen van Proximedia op de Vrije Markt van Euronext Brussels, zoals dit voorzien was in de prospectus. De heropening van het bod kadert dus eveneens in de toepassing van artikel 35, 2° van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007.