De netto-opbrengst van de verkoop zal rond de EUR 850 miljoen opleveren, voornamelijk als gevolg van pensioenverplichtingen.

Volgens CSM hebben twee brokers, inclusief ABN AMRO, aangegeven dat de huidige opbrengst EUR 100 miljoen minder is dan verwacht. Andere analisten gaven aan dat de verkoop in lijn is met de verwachtingen.

CSM kan de opbrengst op verschillende manieren gebruiken. Zo worden schulden afgelost.

Daarnaast kan het geld worden gebruikt om problemen met pensioenen op te lossen, om te investeren in groei, het doen van overnames, en geld uit te keren aan aandeelhouders. Details over de mogelijkheden worden bekend gemaakt op een beleggersbijeenkomst in juni.

De verkoop moet nog wel worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten in Europa en in de Verenigde Staten. De geplande transactie zal naar verwachting worden afgerond in 3Q13.

De netto-opbrengst van EUR 850 miljoen voor de divisie, is aan de lage kant in vergelijking met de schatting van ABN AMRO van EUR 950 miljoen.

CSM zal tijdens een beleggersbijeenkomst in juni bekend maken wat het met de opbrengsten zal gaan doen. Hoewel de verkoop voor enige opluchting kan zorgen, blijft ABN Amro het houdadvies handhaven.

De netto-opbrengst van de verkoop zal rond de EUR 850 miljoen opleveren, voornamelijk als gevolg van pensioenverplichtingen. Volgens CSM hebben twee brokers, inclusief ABN AMRO, aangegeven dat de huidige opbrengst EUR 100 miljoen minder is dan verwacht. Andere analisten gaven aan dat de verkoop in lijn is met de verwachtingen. CSM kan de opbrengst op verschillende manieren gebruiken. Zo worden schulden afgelost. Daarnaast kan het geld worden gebruikt om problemen met pensioenen op te lossen, om te investeren in groei, het doen van overnames, en geld uit te keren aan aandeelhouders. Details over de mogelijkheden worden bekend gemaakt op een beleggersbijeenkomst in juni. De verkoop moet nog wel worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten in Europa en in de Verenigde Staten. De geplande transactie zal naar verwachting worden afgerond in 3Q13. De netto-opbrengst van EUR 850 miljoen voor de divisie, is aan de lage kant in vergelijking met de schatting van ABN AMRO van EUR 950 miljoen. CSM zal tijdens een beleggersbijeenkomst in juni bekend maken wat het met de opbrengsten zal gaan doen. Hoewel de verkoop voor enige opluchting kan zorgen, blijft ABN Amro het houdadvies handhaven.