De netto-opbrengst is zo'n EUR 850 miljoen, waarvan ongeveer EUR 250 miljoen dit jaar terugvloeit als speciaal dividend van EUR 0,70 per aandeel naar de aandeelhouders.

Dat is goed voor een bedrag van EUR 50 miljoen. Het restant wordt aangewend om eigen aandelen in te kopen. Daarnaast wordt kapitaal aangewend om schulden af te bouwen en voor investeringen gericht op groei.

Rhône Capital heeft ook de merknaam CSM gekocht. Daarom gaat het voormalige CSM vanaf 11 oktober door het leven als Corbion.

Het bedrijf wil een toonaangevend leverancier worden van ingrediënten en producten gebaseerd op biotechnologie. ABN Amro blijft neutraal.

De netto-opbrengst is zo'n EUR 850 miljoen, waarvan ongeveer EUR 250 miljoen dit jaar terugvloeit als speciaal dividend van EUR 0,70 per aandeel naar de aandeelhouders. Dat is goed voor een bedrag van EUR 50 miljoen. Het restant wordt aangewend om eigen aandelen in te kopen. Daarnaast wordt kapitaal aangewend om schulden af te bouwen en voor investeringen gericht op groei. Rhône Capital heeft ook de merknaam CSM gekocht. Daarom gaat het voormalige CSM vanaf 11 oktober door het leven als Corbion. Het bedrijf wil een toonaangevend leverancier worden van ingrediënten en producten gebaseerd op biotechnologie. ABN Amro blijft neutraal.