Op Europees niveau bekleedt de groep de vierde plaats. In 2010 rondde Eiffage de overname van de Autoroutes Paris - Rhin - Rhône (APRR) af en kon de Franse bouwgroep haar portfolio van activa herbalanceren met activiteiten waarvan de inkomsten een betere zichtbaarheid op lange termijn hebben.

Ondanks de economische crisis in Europa, getuigen de door Eiffage gepubliceerde resultaten sinds 2009 volgens Arnaud Delaunay van Leleux van een bijzonere veerkracht.

En deze trend zou zich verder moeten kunnen doorzetten volgens de verwachtingen van de analisten. Delaunay is koper van het aandeel Eiffage.

Op Europees niveau bekleedt de groep de vierde plaats. In 2010 rondde Eiffage de overname van de Autoroutes Paris - Rhin - Rhône (APRR) af en kon de Franse bouwgroep haar portfolio van activa herbalanceren met activiteiten waarvan de inkomsten een betere zichtbaarheid op lange termijn hebben. Ondanks de economische crisis in Europa, getuigen de door Eiffage gepubliceerde resultaten sinds 2009 volgens Arnaud Delaunay van Leleux van een bijzonere veerkracht. En deze trend zou zich verder moeten kunnen doorzetten volgens de verwachtingen van de analisten. Delaunay is koper van het aandeel Eiffage.