Verschillende leden van zijn partij hebben recent verklaard dat ze hun steun aan de regering zouden intrekken wanneer de senaatszetel van Berlusconi wordt afgenomen. Letta herhaalde daarop nogmaals dat stabiliteit momenteel zijn belangrijkste aandachtspunt blijft.

Inmiddels hebben de ministers van Berlusconi's partij de regering de rug toegekeerd en lijkt de climax van de zaak bereikt. Het uitbreken van een nieuwe regeringscrisis kunnen missen als kiespijn, gezien de precaire situatie waarin de economie verkeert. Het valt nu af te wachten of het tot een doorstart kan komen dan wel of er nieuwe verkiezingen noodzakelijk zijn.

Verschillende leden van zijn partij hebben recent verklaard dat ze hun steun aan de regering zouden intrekken wanneer de senaatszetel van Berlusconi wordt afgenomen. Letta herhaalde daarop nogmaals dat stabiliteit momenteel zijn belangrijkste aandachtspunt blijft. Inmiddels hebben de ministers van Berlusconi's partij de regering de rug toegekeerd en lijkt de climax van de zaak bereikt. Het uitbreken van een nieuwe regeringscrisis kunnen missen als kiespijn, gezien de precaire situatie waarin de economie verkeert. Het valt nu af te wachten of het tot een doorstart kan komen dan wel of er nieuwe verkiezingen noodzakelijk zijn.