De jongste maanden hoorden we overal zeggen dat de Europese schuldencrisis achter de rug is, maar vandaag werd langs verschillende kanten gesteld dat dit allesbehalve het geval is. Volgens Christine Lagarde is er wel sprake van een verbetering, maar is het leed zeker nog niet geleden.

De managing director van het Internationaal Monetair Fonds verklaarde in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat vooral in Zuid-Europa de crisis pijn blijft doen. De opdracht is volgens Lagarde verre van vervuld, hoewel verschillende landen duidelijk aan de beterhand zijn.

De jongste maanden hoorden we overal zeggen dat de Europese schuldencrisis achter de rug is, maar vandaag werd langs verschillende kanten gesteld dat dit allesbehalve het geval is. Volgens Christine Lagarde is er wel sprake van een verbetering, maar is het leed zeker nog niet geleden. De managing director van het Internationaal Monetair Fonds verklaarde in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat vooral in Zuid-Europa de crisis pijn blijft doen. De opdracht is volgens Lagarde verre van vervuld, hoewel verschillende landen duidelijk aan de beterhand zijn.