Inmiddels heeft het sharing-idee op grotere schaal ingang gevonden, waarbij mensen ook huizen, auto's, kleren en zelfs huisdieren met elkaar delen. De crisis dwingt steeds meer mensen er toe om zaken met elkaar te delen, zodat de sharing-trend zich nog maar in de kinderschoenen lijkt te bevinden.

April Rinne, chief strategy officer van de gespecialiseerde website Collaborative Lab, spreekt van een trend die duidelijk bij het Facebook-tijdperk behoort. Op Facebook delen mensen hun persoonlijk leven, via sharing delen ze bovendien nog eens het materieel deel van hun leven.

Inmiddels heeft het sharing-idee op grotere schaal ingang gevonden, waarbij mensen ook huizen, auto's, kleren en zelfs huisdieren met elkaar delen. De crisis dwingt steeds meer mensen er toe om zaken met elkaar te delen, zodat de sharing-trend zich nog maar in de kinderschoenen lijkt te bevinden. April Rinne, chief strategy officer van de gespecialiseerde website Collaborative Lab, spreekt van een trend die duidelijk bij het Facebook-tijdperk behoort. Op Facebook delen mensen hun persoonlijk leven, via sharing delen ze bovendien nog eens het materieel deel van hun leven.