De Zwitserse bank slaagde er dus in om in moeilijke marktomstandigheden goede resultaten bekend te maken. Zowat alle divisies presteerden goed, met een speciale vermelding voor Private Banking.

De winst voor belastingen bedroeg CHF 0,90 miljard, op een omzet van CHF 3 miljard. Brady W. Dougan, Chief Executive Officer van Credit Suisse, was tevreden over de cijfers.

Aan een duidelijke voorspelling voor de tweede helft van het jaar waagde Dougan zich echter niet, gezien de aanhoudend moeilijke en uitdagende marktomstandigheden.

De Zwitserse bank slaagde er dus in om in moeilijke marktomstandigheden goede resultaten bekend te maken. Zowat alle divisies presteerden goed, met een speciale vermelding voor Private Banking. De winst voor belastingen bedroeg CHF 0,90 miljard, op een omzet van CHF 3 miljard. Brady W. Dougan, Chief Executive Officer van Credit Suisse, was tevreden over de cijfers. Aan een duidelijke voorspelling voor de tweede helft van het jaar waagde Dougan zich echter niet, gezien de aanhoudend moeilijke en uitdagende marktomstandigheden.