Zolang de koers van Crédit Agricole boven deze zone blijft, is de stijgende trend niet in gevaar. Ook de stijgende trend zien die in augustus 2012 aanving, is belangrijk. Na de uitbraak uit een driehoekspatroon (eind juli) kende het aandeel in september ll. een correctie (pull-back) naar het voortschrijdende gemiddelde op 50 dagen.

Deze correctie gaf Delaunay toen al een aankoopaanbeveling. In de afgelopen weken heeft het aandeel opnieuw het voortschrijdende gemiddelde geraakt en de RSI-indicator heeft neutrale niveaus bereikt.

In de mate dat de Europese en Amerikaanse aandelenindices goed ondersteund blijven en de fundamentals van Crédit Agricole stevig herhaalt Delaunay de aankoopaanbeveling voor dit aandeel.

Zolang de koers van Crédit Agricole boven deze zone blijft, is de stijgende trend niet in gevaar. Ook de stijgende trend zien die in augustus 2012 aanving, is belangrijk. Na de uitbraak uit een driehoekspatroon (eind juli) kende het aandeel in september ll. een correctie (pull-back) naar het voortschrijdende gemiddelde op 50 dagen. Deze correctie gaf Delaunay toen al een aankoopaanbeveling. In de afgelopen weken heeft het aandeel opnieuw het voortschrijdende gemiddelde geraakt en de RSI-indicator heeft neutrale niveaus bereikt. In de mate dat de Europese en Amerikaanse aandelenindices goed ondersteund blijven en de fundamentals van Crédit Agricole stevig herhaalt Delaunay de aankoopaanbeveling voor dit aandeel.