De licht stijgende horizontale weerstandslijn verbindt de bodem van 2010 met de top van 2013. Een opwaartse uitbraak kan voor een verdere koersversnelling zorgen richting de volgende weerstandszone van 10,81 euro.

Van Herck ziet ook een stijgend trendkanaal vanaf eind 2012 ontstaan waarin de koers nu zit. Zolang de koers van Crédit Agricole zich binnen dit stijgend trendkanaal bevindt, is er geen verkoopsignaal.

Op de daggrafiek ziet Van Herck de correctie in de eerste jaarhelft: deze correctie was hoogstwaarschijnlijk een driehoeksformatie.

Gesteund door de goede resultaten over het tweede kwartaal is de koers opwaarts uit deze driehoeksformatie gebroken. Van Herck rekent in de komende weken op een verdere koersstijging tot boven 9 euro in het zog van verder stijgende beurzen en betere macroeconomische indicatoren. Hij heeft dan ook een koopadvies voor het aandeel.

De licht stijgende horizontale weerstandslijn verbindt de bodem van 2010 met de top van 2013. Een opwaartse uitbraak kan voor een verdere koersversnelling zorgen richting de volgende weerstandszone van 10,81 euro. Van Herck ziet ook een stijgend trendkanaal vanaf eind 2012 ontstaan waarin de koers nu zit. Zolang de koers van Crédit Agricole zich binnen dit stijgend trendkanaal bevindt, is er geen verkoopsignaal. Op de daggrafiek ziet Van Herck de correctie in de eerste jaarhelft: deze correctie was hoogstwaarschijnlijk een driehoeksformatie. Gesteund door de goede resultaten over het tweede kwartaal is de koers opwaarts uit deze driehoeksformatie gebroken. Van Herck rekent in de komende weken op een verdere koersstijging tot boven 9 euro in het zog van verder stijgende beurzen en betere macroeconomische indicatoren. Hij heeft dan ook een koopadvies voor het aandeel.