Maar er zijn meer signalen die op naderend onheil kunnen wijzen. Zo is er de cover van het bekende Amerikaanse zakenblad Barron's, waar beren met pogo sticks op afgebeeld staan. Het blad bedoelt daarmee dat de paniek op de goudmarkt zou kunnen overslaan naar de beurzen.

Sarin sluit niet uit dat dit inderdaad kan gebeuren en verwijst naar wat er vorige week met de DAX is gebeurd. De belangrijkste Duitse beursindex ging vorige week eveneens zonder aanwijsbare redenen door de knieën.

Sarin sluit niet uit dat de DAX plots opnieuw fors lager zal duiken, een voorbeeld dat door andere beurzen kan worden gevolgd.

Maar er zijn meer signalen die op naderend onheil kunnen wijzen. Zo is er de cover van het bekende Amerikaanse zakenblad Barron's, waar beren met pogo sticks op afgebeeld staan. Het blad bedoelt daarmee dat de paniek op de goudmarkt zou kunnen overslaan naar de beurzen. Sarin sluit niet uit dat dit inderdaad kan gebeuren en verwijst naar wat er vorige week met de DAX is gebeurd. De belangrijkste Duitse beursindex ging vorige week eveneens zonder aanwijsbare redenen door de knieën. Sarin sluit niet uit dat de DAX plots opnieuw fors lager zal duiken, een voorbeeld dat door andere beurzen kan worden gevolgd.