Volgende vrijdag worden de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand februari gepubliceerd en dat is uiteraard een gebeurtenis waar steeds naar wordt uitgekeken. Ditmaal zal het beeld echter vertroebeld zijn geworden door het barre winterweer dat grote delen van de VS heeft geteisterd.

De consensusverwachting bij de economen is dat het Labor Department zal bekendmaken dat er vorige maand buiten de landbouwsector 150.000 nieuwe banen zijn bijgekomen. Ter herinnering in januari kwamen er maar 113.000 bij en dat was toch wel een teleurstelling.

Volgende vrijdag worden de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand februari gepubliceerd en dat is uiteraard een gebeurtenis waar steeds naar wordt uitgekeken. Ditmaal zal het beeld echter vertroebeld zijn geworden door het barre winterweer dat grote delen van de VS heeft geteisterd. De consensusverwachting bij de economen is dat het Labor Department zal bekendmaken dat er vorige maand buiten de landbouwsector 150.000 nieuwe banen zijn bijgekomen. Ter herinnering in januari kwamen er maar 113.000 bij en dat was toch wel een teleurstelling.