Een correctie zou nieuwe koopkans bieden op Wall Street, aldus Ryan Detrick van Schaeffer's Investment Research en Chris Hobart van Hobart Financial. Beide fondsbeheerders sluiten een correctie op relatief korte termijn niet uit.

We bevinden ons volgens Detrick en Hobart in een grote cyclische bull markt, zowel op de groeimarkten als op Wall Street. Op beide markten zijn momenteel koopjes aan te treffen.

Wat de Amerikaanse beurzen betreft, is het belangrijk om de evolutie van de VIX index in de gaten te houden. Onder 15 doen zich opnieuw koopkansen voor, aonderen in sectoren zoals health care.

Een correctie zou nieuwe koopkans bieden op Wall Street, aldus Ryan Detrick van Schaeffer's Investment Research en Chris Hobart van Hobart Financial. Beide fondsbeheerders sluiten een correctie op relatief korte termijn niet uit. We bevinden ons volgens Detrick en Hobart in een grote cyclische bull markt, zowel op de groeimarkten als op Wall Street. Op beide markten zijn momenteel koopjes aan te treffen. Wat de Amerikaanse beurzen betreft, is het belangrijk om de evolutie van de VIX index in de gaten te houden. Onder 15 doen zich opnieuw koopkansen voor, aonderen in sectoren zoals health care.