Hij staat daarin niet alleen, want rondvraag blijkt dat een koersdoel van 1400 dollar voor het goud haalbaar is. Die rondvraag werd uitgevoerd door de London Bullion Market Association.

De bij deze vereniging aangesloten handelaren zagen de goudprijs gemiddeld doorstijgen tot 1406 dollar. Een correctie is echter wel waarschijnlijk, want de relative strength index staat nu al vier dagen op rij boven het niveau van 70.

Voor sommige dealers is dat een signaal dat het goud kan gaan corrigeren. Gartman ziet momenteel niet veel redenen om goud te kopen, maar daar komt verandering in wanneer de correctie zich doorzet.

Hij staat daarin niet alleen, want rondvraag blijkt dat een koersdoel van 1400 dollar voor het goud haalbaar is. Die rondvraag werd uitgevoerd door de London Bullion Market Association. De bij deze vereniging aangesloten handelaren zagen de goudprijs gemiddeld doorstijgen tot 1406 dollar. Een correctie is echter wel waarschijnlijk, want de relative strength index staat nu al vier dagen op rij boven het niveau van 70. Voor sommige dealers is dat een signaal dat het goud kan gaan corrigeren. Gartman ziet momenteel niet veel redenen om goud te kopen, maar daar komt verandering in wanneer de correctie zich doorzet.