Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkt op dat een verdere correctie weliswaar mogelijk is, maar dat de omvang daarvan waarschijnlijk zal beperkt worden door de macro-economische cijfers. Die wijzen namelijk in de richting van een verbetering. Daarnaast zijn en blijven aandelen nog steeds redelijk gewaardeerd en zijn de beleggers voorlopig gespaard gebleven van grote externe schokken.

De afgelopen dagen lijkt de rust te zijn weergekeerd op Wall Street, hoewel het onderliggend sentiment op zijn zachtst gezegd afwachtend blijft. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat de publicatie van de kwartaalcijfers veel bewegingen in de beurskoersen zal veroorzaken.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management merkt op dat een verdere correctie weliswaar mogelijk is, maar dat de omvang daarvan waarschijnlijk zal beperkt worden door de macro-economische cijfers. Die wijzen namelijk in de richting van een verbetering. Daarnaast zijn en blijven aandelen nog steeds redelijk gewaardeerd en zijn de beleggers voorlopig gespaard gebleven van grote externe schokken. De afgelopen dagen lijkt de rust te zijn weergekeerd op Wall Street, hoewel het onderliggend sentiment op zijn zachtst gezegd afwachtend blijft. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat de publicatie van de kwartaalcijfers veel bewegingen in de beurskoersen zal veroorzaken.