ThromboGenics kondigt kapitaalverhoging aan

ThromboGenics kondigde vandaag de lancering aan van een private plaatsing van nieuwe gewone aandelen om tot 10% van het huidig aantal uitstaande aandelen (i.e. 3,244,675 nieuwe aandelen) uit te geven.

De Raad van Bestuur heeft besloten om het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders met betrekking tot de beoogde kapitaalverhoging, die zal plaats vinden binnen de grenzen van het toegestane kapitaal in overeenstemming met artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen, op te heffen.

Hoge schulden binnen de eurozone vormen een handicap

Door de oprichting van de European Financial Stability Facility (EFSF) zullen de verschillen in financieringskosten tussen de verschillende landen in de eurozone zich stabiliseren, verwacht Goldman Sachs, maar om langdurige leningen van perifere landen te ondersteunen moet er wel iets worden gedaan aan de hoge schulden binnen de zone. Dit concludeert de bank in een uitgebreid onderzoek naar structuur, financiering en effecten van EFSF.

ThromboGenics kondigt kapitaalverhoging aan ThromboGenics kondigde vandaag de lancering aan van een private plaatsing van nieuwe gewone aandelen om tot 10% van het huidig aantal uitstaande aandelen (i.e. 3,244,675 nieuwe aandelen) uit te geven. De Raad van Bestuur heeft besloten om het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders met betrekking tot de beoogde kapitaalverhoging, die zal plaats vinden binnen de grenzen van het toegestane kapitaal in overeenstemming met artikel 604 van het Wetboek van vennootschappen, op te heffen. Hoge schulden binnen de eurozone vormen een handicap Door de oprichting van de European Financial Stability Facility (EFSF) zullen de verschillen in financieringskosten tussen de verschillende landen in de eurozone zich stabiliseren, verwacht Goldman Sachs, maar om langdurige leningen van perifere landen te ondersteunen moet er wel iets worden gedaan aan de hoge schulden binnen de zone. Dit concludeert de bank in een uitgebreid onderzoek naar structuur, financiering en effecten van EFSF.