De Europese beurzen hebben de afgelopen dagen getracht een remonte in te zetten. Maar de stijging is echter van korte duur gebleken.

Getuige hiervan de daling die maandag op de Europese beurzen plaatsvond. Niettemin blijft Leleux AB achter het opbouwen advies staan.

Vooral omdat de analisten van de bank blik op de VSA gericht hebben waar de S&P 500 de afgelopen dagen mooi opveerde. Voor de S&P 500 gaat men uit van een nieuwe top boven 1.380 punten. In het zog hiervan moeten ook de Europese beurzen hoger kunnen.

De Europese beurzen hebben de afgelopen dagen getracht een remonte in te zetten. Maar de stijging is echter van korte duur gebleken. Getuige hiervan de daling die maandag op de Europese beurzen plaatsvond. Niettemin blijft Leleux AB achter het opbouwen advies staan. Vooral omdat de analisten van de bank blik op de VSA gericht hebben waar de S&P 500 de afgelopen dagen mooi opveerde. Voor de S&P 500 gaat men uit van een nieuwe top boven 1.380 punten. In het zog hiervan moeten ook de Europese beurzen hoger kunnen.