We zien nu in feite de omgekeerde situatie van drie maanden geleden. Toen daalden de aandelenkoersen zonder dat er een valnet beschikbaar was. Momenteel wordt het toen verloren terrein grotendeels goedgemaakt.

Een veelbelovend teken is dat de Dow Jones gisteren voor het eerst sinds 1 januari in de plus is geëindigd. In de huidige omstandigheden zou een correctie echter niet onwelkom zijn, kwestie van zich niet opnieuw aan overdrijving te bezondigen. Een correctie kan volgens de analisten nuttig en zelfs gezond zijn.

We zien nu in feite de omgekeerde situatie van drie maanden geleden. Toen daalden de aandelenkoersen zonder dat er een valnet beschikbaar was. Momenteel wordt het toen verloren terrein grotendeels goedgemaakt. Een veelbelovend teken is dat de Dow Jones gisteren voor het eerst sinds 1 januari in de plus is geëindigd. In de huidige omstandigheden zou een correctie echter niet onwelkom zijn, kwestie van zich niet opnieuw aan overdrijving te bezondigen. Een correctie kan volgens de analisten nuttig en zelfs gezond zijn.