De correctie op de beurzen heeft meer dan 1600 miljard dollar aan beurswaarde in rook doen opgaan in de afgelopen twee dagen. Vanmorgen leek de situatie zich enigszins te stabiliseren.

Volgens sommige analisten reikte de correctie uit de afgelopen dagen te ver en zijn een aantal aandelen op de huidige koersniveaus nu attractief gewaardeerd. Voorwaarde is natuurlijk dat de ramp in Japan niet verder uit de hand loopt.

Angus Gluskie, fondsbeheerder bij White Funds Management Pty, maakt van de correctie gebruik om opnieuw aandelen te kopen. Hij ziet de koersen zich fors herstellen wanneer de nucleaire ramp opgelost raakt.

De correctie op de beurzen heeft meer dan 1600 miljard dollar aan beurswaarde in rook doen opgaan in de afgelopen twee dagen. Vanmorgen leek de situatie zich enigszins te stabiliseren. Volgens sommige analisten reikte de correctie uit de afgelopen dagen te ver en zijn een aantal aandelen op de huidige koersniveaus nu attractief gewaardeerd. Voorwaarde is natuurlijk dat de ramp in Japan niet verder uit de hand loopt. Angus Gluskie, fondsbeheerder bij White Funds Management Pty, maakt van de correctie gebruik om opnieuw aandelen te kopen. Hij ziet de koersen zich fors herstellen wanneer de nucleaire ramp opgelost raakt.