De nieuwe top van deze index werd bevestigd door de RSI-indicator waardoor er geen divergentie ontstond. Daardoor is de kans op een trendommekeer eerder klein.

Maar de RSI-indicator klimt wel richting 75 punten (74,71 punten vrijdagavond) wat op een overgekochte situatie wijst. En dan is een correctie volgens Geert Van Herck niet veraf.

Een potentieel koersdoel voor deze correctie is 1.450 punten. Vanuit een langetermijnstandpunt is het wenselijk dat de index boven de zeer belangrijke steun van 1.350 - 1.398 punten blijft.

De nieuwe top van deze index werd bevestigd door de RSI-indicator waardoor er geen divergentie ontstond. Daardoor is de kans op een trendommekeer eerder klein. Maar de RSI-indicator klimt wel richting 75 punten (74,71 punten vrijdagavond) wat op een overgekochte situatie wijst. En dan is een correctie volgens Geert Van Herck niet veraf. Een potentieel koersdoel voor deze correctie is 1.450 punten. Vanuit een langetermijnstandpunt is het wenselijk dat de index boven de zeer belangrijke steun van 1.350 - 1.398 punten blijft.