De onderliggende omzet steeg in het eerste kwartaal met 4% en door lagere operationele kosten vanwege de doorgevoerde herstructureringen steeg de EBITA-marge aanzienlijk van 1,2% in het eerste kwartaal 2013 naar 2,7% in het eerste kwartaal 2014.

Nadat de organische omzet in het vierde kwartaal was gestabiliseerd kon het concern in het eerste kwartaal weer een groei van 4% laten zien.

Bij de meeste activiteiten nam het groeimomentum toe tijdens het kwartaal. In het tweede kwartaal zal de omzetgroei verder aantrekken tot naar onze verwachting 6%.

De EBITA-marge kan verder verbeteren naar 3,3%. Met een aantrekkende groei en positieve effecten van de reorganisatie

kan de winst dit jaar fors herstellen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

De onderliggende omzet steeg in het eerste kwartaal met 4% en door lagere operationele kosten vanwege de doorgevoerde herstructureringen steeg de EBITA-marge aanzienlijk van 1,2% in het eerste kwartaal 2013 naar 2,7% in het eerste kwartaal 2014. Nadat de organische omzet in het vierde kwartaal was gestabiliseerd kon het concern in het eerste kwartaal weer een groei van 4% laten zien. Bij de meeste activiteiten nam het groeimomentum toe tijdens het kwartaal. In het tweede kwartaal zal de omzetgroei verder aantrekken tot naar onze verwachting 6%. De EBITA-marge kan verder verbeteren naar 3,3%. Met een aantrekkende groei en positieve effecten van de reorganisatie kan de winst dit jaar fors herstellen. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.