Aandelen als Smith & Wesson, Sturm Ruger en Cabela's, dat veel wapens verkoopt in zijn winkels, kregen rake klappen. Die reactie werd door de analisten als enigszins eigenaardig ondervonden, want de schietpartij lag aan de basis van een sterke toename van de vraag naar wapens bij de gewone Amerikanen.

Herstel van de beurskoersen liet dan ook niet lang op zich wachten. De koers van Cabela's steeg gisteren opnieuw met meer dan 3%, terwijl de koersen van Smith & Wesson en Sturm Ruger duidelijk aan het uitbodemen zijn. Volgens heel wat analisten zijn deze aandelen momenteel sterk koopwaardig.

Aandelen als Smith & Wesson, Sturm Ruger en Cabela's, dat veel wapens verkoopt in zijn winkels, kregen rake klappen. Die reactie werd door de analisten als enigszins eigenaardig ondervonden, want de schietpartij lag aan de basis van een sterke toename van de vraag naar wapens bij de gewone Amerikanen. Herstel van de beurskoersen liet dan ook niet lang op zich wachten. De koers van Cabela's steeg gisteren opnieuw met meer dan 3%, terwijl de koersen van Smith & Wesson en Sturm Ruger duidelijk aan het uitbodemen zijn. Volgens heel wat analisten zijn deze aandelen momenteel sterk koopwaardig.