De AEX toont in de weekgrafiek vergelijkbare trendkarakteristieken als eind aart 2003. Ook de 'directional movement indicatoren' op weekbasis laten min f meer dezelfde condities zien.

In ieder geval bevinden de positieve vraagkrachten en negatieve aanbodkrachten zich op dezelfde hoogte als zes jaar geleden.

De neerwaartse uitbraak onder het dieptepunt van 2003 lijkt te mislukken. De 'bear'trap moet worden beschouwd als één van de mooiste koopsignalen die u kunt krijgen uit de technische analyse.

In maart 2003 bleven correcties na het absolute dieptepunt relatief beperkt. Een terugval op de korte termijn zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers daarom waarschijnlijk beperkt blijven tot ca. 213.

De AEX toont in de weekgrafiek vergelijkbare trendkarakteristieken als eind aart 2003. Ook de 'directional movement indicatoren' op weekbasis laten min f meer dezelfde condities zien. In ieder geval bevinden de positieve vraagkrachten en negatieve aanbodkrachten zich op dezelfde hoogte als zes jaar geleden.De neerwaartse uitbraak onder het dieptepunt van 2003 lijkt te mislukken. De 'bear'trap moet worden beschouwd als één van de mooiste koopsignalen die u kunt krijgen uit de technische analyse. In maart 2003 bleven correcties na het absolute dieptepunt relatief beperkt. Een terugval op de korte termijn zal volgens Theodoor Gilissen Bankiers daarom waarschijnlijk beperkt blijven tot ca. 213.