Ook vanuit China en het Verenigd Koninkrijk kwam er hoopgevend economisch nieuws. Daardoor bereikten sommige beursindices niveaus die niet meer gezien waren sinds het omvallen van Lehman Brothers in september van vorig jaar.

De fondsbeheerders volgen de opwaartse beweging gretig, maar links en rechts wordt toch al aangemaand tot voorzichtigheid. We hebben een klim van drie maanden achter de rug en stilaan krijgen sommige kopers van het eerste uur last van hoogtevrees. Een correctie op de beurzen lijkt stilaan onvermijdelijk.

Ook vanuit China en het Verenigd Koninkrijk kwam er hoopgevend economisch nieuws. Daardoor bereikten sommige beursindices niveaus die niet meer gezien waren sinds het omvallen van Lehman Brothers in september van vorig jaar. De fondsbeheerders volgen de opwaartse beweging gretig, maar links en rechts wordt toch al aangemaand tot voorzichtigheid. We hebben een klim van drie maanden achter de rug en stilaan krijgen sommige kopers van het eerste uur last van hoogtevrees. Een correctie op de beurzen lijkt stilaan onvermijdelijk.