In de eerste negen maanden van het boekjaar 2013-14 realiseerde Colruyt een geconsolideerde omzet van ruim 6,50 miljard euro en dat komt neer op een stijging met 4,50% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.De omzet steeg de laatste maanden minder snel dan in het eerste semester van dit boekjaar.

Dit noodzaakt Colruyt tot een verlaging van de jaarvooruitzichten. KBC Securities sprak niet alleen van een winstwaarschuwing, maar ook van verlies van marktaandeel. Pascale Weber handhaaft een advies afbouwen en daaraan gekoppeld een koersdoel van 38 euro.

In de eerste negen maanden van het boekjaar 2013-14 realiseerde Colruyt een geconsolideerde omzet van ruim 6,50 miljard euro en dat komt neer op een stijging met 4,50% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.De omzet steeg de laatste maanden minder snel dan in het eerste semester van dit boekjaar. Dit noodzaakt Colruyt tot een verlaging van de jaarvooruitzichten. KBC Securities sprak niet alleen van een winstwaarschuwing, maar ook van verlies van marktaandeel. Pascale Weber handhaaft een advies afbouwen en daaraan gekoppeld een koersdoel van 38 euro.